Yleistä

Aikuislukio, kansanopisto, kansalaisopisto ja musiikkikoulu muodostavat oppimiskeskuksen, joka tarjoaa ajantasaista ohjelmaa modernille opiskelijalle.

Tarjoamme toisenlaisen ja osittain jopa poikkeuksellisen väylän. Siis tiedon sarkaa eteenpäin tai vaativampiin haasteisiin niin koulutuksessa kuin työelämässä.

Opisto on opiskelijoita varten, mikä näkyy ohjemassa: Lukio on selkeän yksilöllinen. Kansalaisopisto toimii paikallisesti. Se edistää kansalaisaktiivisuutta, yhteisyyttä ja tietoa Hartolassa, Pertunmaalla ja Sysmässä ja lukiolaisilla on mahdollisuus harrastaa oman oppilaitoksen kursseilla.

Monipuolinen ja vaihteleva lyhytkurssiohjelmamme tarjoaa taiteisiin, kädentaitoihin, hyvinvointiin ja itsensä kehittämiseen liittyviä aiheita.

Itä-Hämeen opisto on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton täyden palvelun talo. Opiskelijoillamme ja kurssilaisillamme on mahdollisuus majoittua opiskelija-asuntoloissa. Lisäksi kampuksellamme toimii majoitus- ja ravintolapalveluja tarjoava Linna-hotelli. Opiston lähellä on lukuisia vapaa-ajan aktiviteetteja, kuten Hartola Golfin 18-reikäinen kenttä, Tainionvirta ja Jääsjärvi kala– ja uimavesineen, luontopolut, liikuntasali sekä uima-allas ja saunat.