Musiikki-, taide- ja kädentaitokurssit

Tilkkukurssi 1.-3.11.2019

HUOM! Tilkkukurssin ilmoittautumisaikaa on jatkettu 18.10. asti!

Tule opettelemaan vapaatikkausta ja mandala-tyyppistä väritystä ompelukoneella. Voit tehdä harjoituspaloja, joista voit halutessasi toteuttaa vaikka tilkkurepun, kosmetiikkapussin, olkalaukun tai jotain suurempaa.

Vaihtoehtoisesti viikonlopun ohjelmassa on myös muutamia perustilkkumalleja, kuten esim. sateenkaarikierre ja taitettu ”neljän tuulen lakki” -blokki ja myös jotain muuta, niin että varmasti viikonloppu kuluu ompelun merkeissä!

Kunkku-neuleretriitti 6.-8.12.2019

Retriitti järjestetään Itä-Hämeen opistolla, kauniissa vanhan aateliskartanon miljöössä. Täällä luonto puutarhoineen ja vesistöineen kohtaa neulekipinän saaneet. Harmoniallaan se vie osallistujan pehmeän villan ja yhdessä tekemisen ilon kautta sisäiseen tasapainoon ja voimaantumiseen.

Karaoke-viikonloppukurssi 8.-9.2.2020

Pete Nikulainen on ohjannut useita karaokekursseja eri puolella Suomea ja tällä kurssilla hän tutustuttaa osallistujat laitteistoon sekä antaa ohjeita tulkintaan ja äänenkäyttöön. Lopuksi äänitetään CD-levy.

Taideretriitti 9.-10.4.2020

Tervetuloa maalaamaan ja hiljentymään pääsiäisen aikaan. Tämä kurssi katkaisee kiireen, mutta kasvattaa siivet! 

Tainionvirta soi -kuorolaulukurssi. TULOSSA KESÄLLÄ 2020.

Akvarellikurssi 17.-21.8.2020

Kurssilla käydään läpi vesivärimaalauksen perusteita, muotoja ja annetaan erikoisvinkkejä. Opettaja näyttää kaikki tekniikat omakohtaisesti, korjaa ja ohjaa henkilökohtaisesti kurssilaisten työskentelyä. Käytännön työskentelyä vahvistavat myös teoriaosuudet. Opettajana toimii Hartolassa jo yli kymmenellä kurssilla tekniikoillaan ihastuttanut Konstantin Sterkhov.

Tiedustelut

  • P. 040 565 5705
  • kurssit@ihop.fi