Saavutettavuus

Tervetuloa, tämä on organisaation Itä-Hämeen opisto saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua ihop.fi ja on päivitetty 07.10.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuutemme tila täyttää saavutettavuusvaatimukset mielestämme osittain: verkkosivustomme ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen

Havaittava: Näkö- sekä kuulovammaisuuteen perustuvat rajoitteet

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Osasta mediasisällöstä puuttuu vielä tekstitys.
Saavutettavuusvaatimukset, jotka eivät täyty: 1.2.2 Tekstitys

Huomasitko sinä saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?
Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi verkkolomakkeella.

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen ja teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Tulemme huomioimaan vuoden 2021 aikana näkö- ja liikuntavammaiset digitaalisten palveluiden käyttäjät. Kun teemme palveluistamme saavutettavia ja riittävän helppokäyttöisiä, kaikilla on yhdenvertainen mahdollisuus niitä käyttää.

Tarjoamme myös tukea käyttäjille, joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa. Mikäli digipalvelut eivät ole saavutettavissasi, neuvomme mielellämme myös puhelimitse. Toimistomme asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00-16:00 osoitteessa Kaikulantie 90, Hartola.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus@avi.fi

Puhelinnumero vaihde 0295 016 000