Tietosuoja

Itä-Hämeen opisto noudattaa henkilötietojen käsittelyssä tietosuojalainsäädännön mukaisia tietosuojaperiaatteita. Tietosuojan tarkoitus on turvata henkilön oikeudet henkilötietoja käsiteltäessä. 

Käsittelemme henkilötietoja toteuttaessamme lakisääteisiä tehtäviä.
Tietojen turvaaminen on oleellinen osa Itä-Hämeen opiston toiminnan ja palveluiden laatua.

EU:n tietosuoja-asetusta alettiin soveltaa 25.5.2018. Uusi tietosuoja-asetus tarkentaa nykyisen henkilötietolain velvoitteita. Tarkempaa tietoa löydät Tietosuojavaltuutetun toimiston sivuilta www.tietosuoja.fi

Itä-Hämeen opiston henkilörekistereistä on laadittu tietosuojaselosteet, joissa kerrotaan rekisterikohtaisesti henkilötietojen käsittelystä.

Muistathan, että opisto ei koskaan kysy pankkitunnuksia, salasanoja, luottokortin numeroa tai muita tunnisteita puhelimitse, sähköpostitse, kirjeitse tai muulla tavalla.

Älä myöskään lähetä suojaamattomassa sähköpostissa henkilökohtaisia tietojasi (esim. henkilötunnusta).

Kursseille ja koulutuksiin ilmoittautumiset ja haut tapahtuvat Googlessa. Tietosuojaan voi tutustua osoitteessa https://policies.google.com/?hl=fi.

Lisätietoja Itä-Hämeen opiston tietosuoja-asioista saat tietosuojavastaavalta ja rekisterikohtaisilta yhteyshenkilöiltä, jotka on mainittu tietosuojaselosteissa.