Muut lyhytkurssit

Utelias ihminen etsii kokemuksia, ottaa askeleita ja saa elämyksiä.

English summer camp for kids

31.7.-4.8.2023

9–12-vuotiaille tarkoitettu toiminnallinen, kesäinen päiväleiri. Leirillä on tarkoituksena toimia ryhmässä englannin kielellä ja puuhailla kesäisen tekemisen parissa. Leirillä harjoitellaan suullista ilmaisua ja kehitetään sanavarastoa leikkien, pelien ja mukavan yhteisen tekemisen avulla..

Lampaanhoitokurssi

17.-18.6.2023

Tervetuloa aitoon maatilaympäristöön! Kurssilla tutustumme lampaanhoidon alkeisiin ja opettelemme lampaiden käsittelyä. Käymme läpi myös lammasrekisteriä koskevia asioita sekä eri lammasrotuja ja lampaiden sairauksia. Sään salliessa kurssi pidetään lammaslaitumella.

Brushing up English for your career

19.-22.6.2023

Innostava kurssi englantia työssään käyttäville aikuisille! Kurssilla on yhteisiä opintoja ja keskustelua, sekä pienten esitysten pitämistä englanniksi (opettaja preppaa näihin). Lisäksi opettaja räätälöi jokaiselle kurssilaiselle osuuden, jossa tämä pääsee vahvistamaan työssään tarvitsemaansa sanastoa ja fraaseja, sekä muita englannin kieleen liittyviä valmiuksia. 

Luontoyhteysohjaajakoulutus

26.-29.6.2023

Kesä, ihana kartanoympäristö puutarhoineen, upea lähiluonto vesistöineen ja huippuohjaaja odottavat sinua paikalle luontoyhteysohjaajakoulutukseen, joten nähdään siellä kesällä. Merkitse aika jo nyt kalenteriisi!

Kalastuskurssi

6.-7.7.2023

Kesäisellä kalastuskurssilla tutustutaan yleisimpiin kalastusmuotoihin ja välineiden oikeaoppimiseen käyttöön. Lisäksi opetellaan heittämistä, kelaustekniikoita ja jarrun käyttöä.

Sanavirtaa -luovan kirjoittamisen leiri

29.–30.7.2023

Mikä sinua puhuttelee nyt? Mistä haluaisit kirjoittaa mutta et ehkä tiedä, miten?

Luovan kirjoittamisen leirillä pääset kirjoittamaan ohjatusti itsellesi tärkeistä aiheista.

Etsimme kirjoittajina omaa ääntä, omien persoonallisten keinojen houkuttelemista esiin ja niiden vahvistamista. Rennossa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä pääset kokeilemaan myös ehkäpä uusia näkökulmia kirjoittamiseen.

Sukututkimuskurssi

8.-9.9.2023


Tällä kaksipäiväisellä kurssilla käsittelemme mm. aviottoman tuntemattomaksi jääneen isän etsintää, geneettistä sukututkimusta sekä netin sukupuupalveluita, kuten Geni ja MyHeritage. Lisäksi perehdymme 1800-luvun käsialojen tulkintaan ja ymmärtämiseen

SPR:n ensiapukurssi EA2®(8 t)

16.9.2023

Tule päivittämään ensiaputaitosi yhden päivän kurssille!

Naisten itsepuolustuskurssi

30.9.2023

Naisten itsepuolustuskurssi on tarkoitettu kaikille naisille ja yli 15-vuotiaille tytöille. Kurssilainen saa hyvin realistisen ymmärryksen, miten uhkaavat tilanteet kehittyvät ja oppii menetelmät, joilla pystyy puolustamaan itseään sekä toista ihmistä monin eri tavoin ja mahdollisimman tehokkaasti, mutta turvallisesti.

Koiran kotihieronta ja lihashuolto

28.-29.10.2023

Tervetuloa yhdessä koirasi kanssa tutustumaan koiran hierontaan ja lihashuoltoon. Kurssilla saat kotona hyödynnettäviä vinkkejä koiran ennaltaehkäisevään lihashuoltamiseen. Käymme läpi teoriaa ja harjoittelemme omalle koiralle tehtävää hierontaa.

Tiedustelut

  • P. 040 565 5705
  • kurssit@ihop.fi