Muut lyhytkurssit

Utelias ihminen etsii kokemuksia, ottaa askeleita ja saa elämyksiä.

Pienkanalakurssi

5.-6.6.2021

Suunnitteletpa sitten muutaman kesäkanan ottamista tai hieman suurempaa kanalaa, antaa tämä kurssi sinulle hyvän alun pienkanalan perustamiseen, lupiin, velvollisuuksiin ja käytännön hoitotoimenpiteisiin.

Kirjoittamalla hyvää oloa: luovan kirjoittamisen kesäkurssi

19-20.6.2021

Tervetuloa kirjoittamaan! Viikonloppukurssilla herätellään itsessämme olevia luovuuden ja mielikuvituksen voimavaroja. Voit olla jo kirjoittajan elämää viettävä tai vaikka kirjoittamisen ihanuuden etsijä. Tule sellaisena kuin olet, mitään taitoja et etukäteen tarvitse. Vain kirjoittamisen tahto ja kokeilun halu sekä kirjoitusvälineet riittävät mukaan

Taikurikurssi

31.7.-1.8.2021

Taikurikurssi on suunnattu alakoululaisille.

Taikurikurssilla opetellaan hauskoja taikatemppuja, perehdytään taikurin rooliin sekä tehdään esiintymistaidon harjoituksia.

Viittomien alkeet intensiivisesti

4.-5.9.2021

Peruskurssilla käydään läpi arjen sanastoa ja erityisesti sellaisia viittomia, joita kurssilaiset kokevat mahdollisesti tarvitsevansa esim. työssään tai opinnoissaan.

Rakentavan vuorovaikutuksen perusteet

5.-7.11.2021

Tutkimme omia vuorovaikutustapojamme, niiden taustalla olevaa ihmiskuvaa ja olettamuksia. Harjoittelemme empaattista kuuntelemista. Kurssilla keskitymme erityisesti syventämään tietoisuutta tarpeista. Pohditaan, mitkä tarpeet ovat tekojemme ja sanojemme taustalla missäkin tilanteessa.

Valokuvaillaan luonnossa

11.-12.9.2021

Kurssi sopii ensiaskelia valokuvaharrastukseen ottaville, mutta myös kokeneemmat ovat tervetulleita
mukaan. Kurssin tavoitteena on oppia kuvamaan monipuolisesti.

Tiedustelut

  • P. 040 565 5705
  • kurssit@ihop.fi