Muut lyhytkurssit

Utelias ihminen etsii kokemuksia, ottaa askeleita ja saa elämyksiä.

Tunnetaitolarppaus lapsille ja nuorille

12.-13.9. ja 24.-25.10.2020

Viikonloppukurssin aikana yövytään pelipaikalla ja pidetään työpajoja, joissa käsitellään roolipelin aiheita, toteutetaan itse peli ja puretaan kokemuksia.

Koirien lihashuoltokurssi

16.-17.10.2020

Kurssin teoria-aiheet käsittelevät lihashuollon perusteita ja kokonaisuutta, liikkeitä, anatomiaa ja harrastuslajien kuormituksia. Teoriataitoja toteutetaan käytännössä koiraa hieromalla ja venyttelemällä

Karaokekurssi

28.-29.11.2020

Pete Nikulainen on ohjannut useita karaokekursseja eri puolella Suomea ja tällä kurssilla hän tutustuttaa osallistujat laitteistoon sekä antaa ohjeita tulkintaan ja äänenkäyttöön. Lopuksi äänitetään CD-levy ja pidetään muutenkin hauskaa musiikin merkeissä.

Rakentavan vuorovaikutuksen perusteet

Ajankohta tarkentuu myöhemmin

Pienkanalakurssi

Kesällä 2021

Suunnitteletpa sitten muutaman kesäkanan ottamista tai hieman suurempaa kanalaa, antaa tämä kurssi sinulle hyvän alun pienkanalan perustamiseen, lupiin, velvollisuuksiin ja käytännön hoitotoimenpiteisiin. Ajankohta ja kurssimaksu täsmentyvät myöhemmin.

Vanhan musiikin kesäkurssi

24.-30.7.2021

Kurssilaiset saavat sekä yksityistunteja omassa instrumentissaan että ohjausta erilaisissa yhtyeissä ja tarjoaa oivan tilaisuuden tutustua uusiin soittimiin.

Kurssi on tarkoitettu kaikille vanhasta musiikista kiinnostuneille musiikin harrastajille.

Tiedustelut

  • P. 040 565 5705
  • kurssit@ihop.fi