Muut lyhytkurssit

Utelias ihminen etsii kokemuksia, ottaa askeleita ja saa elämyksiä.

Koiran kotihieronta ja lihashuolto

11.-12.3.2023

Tervetuloa yhdessä koirasi kanssa tutustumaan koiran hierontaan ja lihashuoltoon. Kurssilla saat kotona hyödynnettäviä vinkkejä koiran ennaltaehkäisevään lihashuoltamiseen.

SPR:n ensiapukurssi EA2®(8 t)

18.3.2023

Tule päivittämään ensiaputaitosi yhden päivän kurssille!

Puno runo -runoilukurssi

25.-26.3.2023

Tule kokeilemaan runojen kirjoittamista! Tämä luovan kirjoittamisen kurssi sopii ihan kaikille, olitpa sitten jo runoilemisesta innostunut tai kirjoittamisen unohtanut.

Kurssilla tutustutaan runon kirjoittamisen menetelmiin, kirjoitetaan paljon erityyppisiä harjoituksia, luetaan runoja ja keskustellaan rennosti.

Psyykkinen trauma ja keho

22.-23.4.2023

Tämä kurssi on erityisesti työssään liikunnallisesti monenlaisia ihmisiä tai joogaa ohjaaville.Kurssilla perehdytään traumaattisten kokemusten merkityksestä psyykeen ja kehoon, sekä millä tavoin kokemukset voivat näkyä kehossa.

Luontokuvauksen perusteet

5.-7.5.2023

Luontokuvauksen perusteet -kurssin tavoitteena on antaa osallistujalle perustiedot kamerasta ja sen toiminnoista sekä kuvaamisesta luontokuvauksen eri osa-alueilla. Kurssi soveltuu aloitteleville luontokuvaajille, eikä aiempaa kokemusta luontokuvauksesta edellytetä.

Naisten itsepuolustuskurssi

13.5.2023

Naisten itsepuolustuskurssi on tarkoitettu kaikille naisille ja yli 15-vuotiaille tytöille. Kurssilainen saa hyvin realistisen ymmärryksen, miten uhkaavat tilanteet kehittyvät ja oppii menetelmät, joilla pystyy puolustamaan itseään sekä toista ihmistä monin eri tavoin ja mahdollisimman tehokkaasti, mutta turvallisesti.

English summer camp for kids

5.-9.6.2023

9–12-vuotiaille tarkoitettu toiminnallinen, kesäinen päiväleiri. Leirillä on tarkoituksena toimia ryhmässä englannin kielellä ja puuhailla kesäisen tekemisen parissa. Leirillä harjoitellaan suullista ilmaisua ja kehitetään sanavarastoa leikkien, pelien ja mukavan yhteisen tekemisen avulla..

Pikastartti suomen kielen alkeisiin

7.-9.6. ja 12.-13.6.2023

Otetaan yhdessä nopea lähtö suomen kieleen kuvien, sanojen ja lyhyiden fraasien kautta. Edetään arkisanastoa ja helppoja kielioppiasioita lisäämällä. Tärkeintä on innokkuus ja oppimismotivaatio ja sinä juuri sellaisena kuin olet! Mahdollisuus on myös jatkokurssiin elokuussa.

Lampaanhoitokurssi

17.-18.6.2023

Tervetuloa aitoon maatilaympäristöön! Kurssilla tutustumme lampaanhoidon alkeisiin ja opettelemme lampaiden käsittelyä. Käymme läpi myös lammasrekisteriä koskevia asioita sekä eri lammasrotuja ja lampaiden sairauksia. Sään salliessa kurssi pidetään lammaslaitumella.

Brushing up English for your career

19.-22.6.2023

Innostava kurssi englantia työssään käyttäville aikuisille! Kurssilla on yhteisiä opintoja ja keskustelua, sekä pienten esitysten pitämistä englanniksi (opettaja preppaa näihin). Lisäksi opettaja räätälöi jokaiselle kurssilaiselle osuuden, jossa tämä pääsee vahvistamaan työssään tarvitsemaansa sanastoa ja fraaseja, sekä muita englannin kieleen liittyviä valmiuksia. 

Luontoyhteysohjaajakoulutus

26.-29.6.2023

Kesä, ihana kartanoympäristö puutarhoineen, upea lähiluonto vesistöineen ja huippuohjaaja odottavat sinua paikalle luontoyhteysohjaajakoulutukseen, joten nähdään siellä kesällä. Merkitse aika jo nyt kalenteriisi!

Sanavirtaa -luovan kirjoittamisen leiri

29.–30.7.2023

Mikä sinua puhuttelee nyt? Mistä haluaisit kirjoittaa mutta et ehkä tiedä, miten?

Luovan kirjoittamisen leirillä pääset kirjoittamaan ohjatusti itsellesi tärkeistä aiheista.

Etsimme kirjoittajina omaa ääntä, omien persoonallisten keinojen houkuttelemista esiin ja niiden vahvistamista. Rennossa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä pääset kokeilemaan myös ehkäpä uusia näkökulmia kirjoittamiseen.

Sukututkimuskurssi

8.-9.9.2023


Tällä kaksipäiväisellä kurssilla käsittelemme mm. aviottoman tuntemattomaksi jääneen isän etsintää, geneettistä sukututkimusta sekä netin sukupuupalveluita, kuten Geni ja MyHeritage. Lisäksi perehdymme 1800-luvun käsialojen tulkintaan ja ymmärtämiseen

Tiedustelut

  • P. 040 565 5705
  • kurssit@ihop.fi