Hyvinvointi

Tutustu itseesi ja anna kehollesi hyvän elämän eväät!


Psyykkinen trauma ja keho

22.-23.4.2023

Tämä kurssi on erityisesti työssään liikunnallisesti monenlaisia ihmisiä tai joogaa ohjaaville. Kurssilla perehdytään traumaattisten kokemusten merkityksestä psyykeen ja kehoon, sekä millä tavoin kokemukset voivat näkyä kehossa.

Terapeuttisen kirjoittamisen kurssi

12.-14.5.2023

Kirjoittaminen terapoi, tekee tilaa itseen ja luo uutta.Osallistuminen ei edellytä aiempaa kirjoitusharrastusta. Uteliaisuus kirjoittamista, tunnetyöskentelyä, luovuutta ja intuitiota kohtaan on riittävä portti tulla terapeuttisen kirjoittamisen polulle, jossa ohjaaja kulkee koko matkan rinnallasi. 

Psykologinen sukupuu ihmissuhdetyön ja itsetuntemuksen työkaluna 2

27.5.2023

Tavallisesta sukupuusta poiketen psykologisessa sukupuussa eli genogrammissa on paljon muuta tietoa. Visuaalisen menetelmän keskiössä ovat suvun jäsenet, elämäntapahtumat ja suhteet toisiinsa.Tule yksin, ystävän tai sukulaisen kanssa ja tutustu itseesi uudella tavalla!

Utujoutsi -matka itseesi aistien kautta luonnossa

Solution Focused Art ®

9.-10.6.2023

Utujoutsi on yhdistelmä kokemuksellisista menetelmistä, jotka auttavat tuomaan kehollisuuden eri ulottuvuudet, luontosuhteen ja aikaan pysähtymisen kuvalliseen muotoon.

Valoa ja voimaa -joogaretriitti

11.-13.7.2023

Valoa ja voimaa -joogaretriitti sisältää lempeää yinjoogaa, dynaamista hathajoogaa, puhdistavaa kundaliinijoogaa, pehmeää asahia, meditaatioita, livemusiikkia, kasvispainotteista ruokaa, ulkoilua, saunomista ja rentoa yhdessäoloa.

Tiedustelut

  • P. 040 565 5705
  • kurssit@ihop.fi