Hyvinvointi, terveys ja liikunta

Joogakurssi 15.-17.7.2019

Jooga voimistaa ja notkistaa kehoa sekä tasapainottaa mieltä.  Säännöllinen harjoittaminen parantaa myös lihasten verenkierron, sisäelinten ja aineenvaihdunnan toimintaa. Sopii miehille ja naisille. Kurssilla tehdään kaksi harjoitusta/päivä ja harjoitusten välissä asana-analyysikeskustelua.

Kehoa huoltava ja virkistävä joogaviikonloppu 23.-25.8.2019

Vietä viikonloppu avaten lempeästi kehosi lukkoja ja virkistäen mieltäsi, jooga-asanoiden, syvärentoutuksen ja meditaatiotuokioiden avulla. Kurssi sisältää tasapaino-, koordinaatio-, hengitys-, ja keskittymisharjoituksia.

Palautumisviikonloppu 13.-15.9.2019

Palautumisviikonloppu on ohjattu, osittain hiljainen levon ja läsnäolon intensiivikurssi, joka edellyttää majoittumista Itä-Hämeen opistossa perjantaista sunnuntaihin. Viikonlopun aikana palautamme yhteyttä itseemme ja luontoon monipuolisilla hiljentämis- ja hiljentymisharjoitteilla. Kohtaamisissamme meidän on mahdollista harjoittaa läsnäolevaa puhumista ja kuuntelua.

Tanssi ja elämänvoima -viikonloppukurssit tulossa syksyn 2019 ja kevään 2020 aikana!

Kurssit toteutetaan viiden eri viikonlopun aikana ja niissä on hyvin matala osallistujakynnys, eikä aiempaa osaamista tarvita. Tärkeintä on halu pitää hauskaa ja huolta omasta hyvinvoinnista. Teemoiksi on suunniteltu mm. rock, afrotanssi ja rummutus, hidas ja rentouttava tanssillinen viikonloppu sekä paritanssi. Kurssien aikana paneudutaan myös yleisiin kehonhuolto ja hyvinvointiasioihin. Seuraile tiedottamista!

Tiedustelut

  • P. 050 565 5705
  • kurssit@ihop.fi