Muut palvelut

Itä-Hämeen opisto sijaitsee puistoalueella luonnonkauniin Tainionvirran läheisyydessä. Monipuolisissa tiloissamme ja kauniissa ympäristössä voi järjestää tapahtumia, juhlia, leirejä, kokouksia, seminaareja ja koulutuksia. Itä-Hämeen opisto yhdessä Linna-hotellin kanssa on unohtumattomien juhlien ja kohtaamisten viettopaikka.

Opiston pihalla on runsaasti pysäköintipaikkoja omalla autolla saapuville asiakkaille.

ME TOTEUTAMME KOKONAISUUDEN TOIVEITTESI MUKAISESTI!

Linna-hotellin lounas maistuu niin majoittuville kuin ohikulkijoillekin. Kesäaikana sitä täydentävät á la carte -annokset vaikka kesäterassilla nautittuna.

Mukavat sängyt mahdollistavat rauhalliset yöunet vaikka saunan ja uima-altaaseen pulahtamisen jälkeen.

Yrityksille ja juhliin on tilavaihtoehtoja eri kokoisille seurueille.

Itä-Hämeen opisto sijaitsee puistoalueella luonnonkauniin Tainionvirran läheisyydessä. Monipuolisissa tiloissamme ja kauniissa ympäristössä voi järjestää leirikouluja, leirejä ja muita toiminnallisia tapahtumia ohjatusti tai omatoimisesti.

Opiston pihalla on runsaasti pysäköintipaikkoja omalla autolla saapuville asiakkaille.

ME TOTEUTAMME KOKONAISUUDEN TOIVEITTESI MUKAISESTI!

Ekonkosken luontopolku on Hartolan kirkonkylän kauneimmissa maisemissa Tainionvirran Ekonkosken rannalla. Retkelläsi näet niin esihistoriallisia muistomerkkejä kuin reheviä ja karumpiakin rantamaisemia kasveineen, lintuineen ja hyönteisineen. Luontopolku on sangen helppokulkuinen, korkeuseroja ei ole.

Hartolassa on paljon näkemistä ja kokemista ihan Kaikulanmäen kupeessa aina luontoelämyksistä historiaan ja kulttuuriin. Tutustu matkailusivustoon ja valloita kuningaskunta!