Kokous-, koulutus- ja juhlatilat

Itä-Hämeen opisto sijaitsee puistoalueella luonnonkauniin Tainionvirran läheisyydessä. Monipuolisissa tiloissamme ja kauniissa ympäristössä voi järjestää tapahtumia, juhlia, leirejä, kokouksia, seminaareja ja koulutuksia.

Opiston pihalla on runsaasti pysäköintipaikkoja omalla autolla saapuville asiakkaille

Sali

Suuren hirsiseinäisen salin saa helposti laajennettua suuremmaksi ja istumapaikkoja saa jopa 125:lle henkilölle. Salin varusteluun kuuluu videotykki, läppäri ja piano.

Keittiö

Opiston keittiö on remontoitu kesällä 2020 ja siellä on jääkaappi, mikroaaltouuni, kiertoilmauuni sekä keraaminen liesi. Keittiössä voi järjestää vaikka pieniä neuvotteluita, sillä suuren pöydän ääressä istumapaikkoja on kymmenelle.

Puutarha

Vehreä puutarha suurine puineen antaa upeat puitteet viettää juhlia ulkona. Huvimajassa voi levähtää vaikka koulutuspäivän lomassa eikä läheiselle järvelle ja joenrantaankaan ole pitkä matka.

Opiston päärakennuksesta on mahdollisuus varata myös muita luentotiloja. Samassa pihapiirissä sijaitsee viihtyisä ja rauhallinen Veistola-sali, joka soveltuu sekä kokouksille että pieniin juhliin.

TIEDUSTELUT: Kati p. 040 565 5705