Monipuolinen oppimiskeskus Hartolan Kaikulanmäellä

KORONAVIRUSTIEDOTE

1.3.2021

Hallitus on sopinut 25.2.2021 koronatoimien tiukentamisesta  ja päättää 3 viikon sulkutilasta jaksoksi 8.3-28.3.2021.

Etelä-Suomen Avi on todennut 24.2.2021, että epidemia on koko Päijät-Hämeessä  kiihtymisvaiheessa.  Ottaen huomioon virusvariantin aiheuttama epävarma ja mahdollisesti hyvinkin nopeasti kiihtyvä epidemiatilanne koko maassa, aiempia rajoituksia ei ole purettu Päijät-Hämeessä.

  • Yli 12 -vuotiaiden ryhmäharrastukset keskeytetään 8.3.-28.3.2021 väliseksi ajaksi
  • Itä-Hämeen opiston lukio siirtyy etäopiskeluun 8.3.-28.3.2021

Itä-Hämeen kansansivistystyön säätiö sr

Itä-Hämeen opisto on monipuolinen oppimiskeskus, jonka kampusalue sijaitsee Kaikulanmäellä Hartolassa. Kansalaisopiston toiminta ulottuu Hartolan lisäksi Pertunmaalle ja Sysmään. Opistomme ei ole uskonnollisesti tai poliittisesti sitoutunut, vaan olet meille tervetullut juuri omana itsenäsi.

Opistomme laaja tarjonta koostuu neljän oppilaitoksen – lukion, kansalaisopiston, kansanopiston ja musiikkikoulun – koulutustarjonnasta sekä tarjoaa laadukasta opetusta modernille opiskelijalle ja avaa väylän vaativampiin haasteisiin niin koulutuksessa kuin työelämässä. Lisäksi toimintamme mahdollistaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet Hartolassa ja lähialueilla.

Tutustu koulutustarjontaamme: