Monipuolinen oppimiskeskus Hartolan Kaikulanmäellä

Koronavirustiedote

13.1.2022

LUKIO

Oireisena (nuha, yskä, kuume, päänsärky) ei saa tulla opistolle. Tee oireiden ilmaantuessa itse kotitesti tai käy koronatestissä. Jos testitulos on positiivinen, pitää lähteä heti kotiin. Asuntolaan ei saa jäädä sairastamaan ja tartuttamaan muita. Ota yhteyttä ryhmänohjaajaasi.

Ruokalassa istutaan joka toisella paikalla, ettei olla liian lähekkäin.

KANSALAIS- JA KANSANOPISTO

Kansalais- ja kansanopiston kevätlukukauden aloitus siirtyy ja lähiopetus alkaa 31.1.2022.

Etäluennot ja sovittu etäopetus jatkuvat normaalisti.

Musiikkikoulun yksilöopetustunnit jatkuvat normaalisti 10.1.2022 alkaen.

Liikuntaryhmien aloitusajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

YLEISTÄ

Opiston sisätiloissa, käytävillä, oppitunneilla jne. käytetään maskia tai visiiriä. 

Käsien peseminen ja käsidesin käyttäminen on edelleen tärkeää.

Muistetaan turvavälit niin tunneilla kuin muutenkin.

Itä-Hämeen kansansivistystyön säätiö sr

Itä-Hämeen opisto on monipuolinen oppimiskeskus, jonka kampusalue sijaitsee Kaikulanmäellä Hartolassa. Kansalaisopiston toiminta ulottuu Hartolan lisäksi Pertunmaalle ja Sysmään. Opistomme ei ole uskonnollisesti tai poliittisesti sitoutunut, vaan olet meille tervetullut juuri omana itsenäsi.

Opistomme laaja tarjonta koostuu neljän oppilaitoksen – lukion, kansalaisopiston, kansanopiston ja musiikkikoulun – koulutustarjonnasta sekä tarjoaa laadukasta opetusta modernille opiskelijalle ja avaa väylän vaativampiin haasteisiin niin koulutuksessa kuin työelämässä. Lisäksi toimintamme mahdollistaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet Hartolassa ja lähialueilla.

Tutustu koulutustarjontaamme: