Monipuolinen oppimiskeskus Hartolan Kaikulanmäellä

Saimme juhannuksen alla Opetushallitukselta mahtavan uutisen. Voimme jatkaa lukiotamme elokuusta 2021 eteenpäin 20 lisäpaikalla eli nyt meillä voi opiskella aiemman 50 sijasta 70 lukiolaista.

Hakukin on kiivaimmillaan, joten tutustu lukioomme ja hae nyt!

KORONAVIRUSTIEDOTE

30.6.2021

Koronaepidemia on alueellamme perustasolla 21.6. alkaen lukuun ottamatta Lahtea, Orimattilaa ja Kärkölää, joissa epidemia on edelleen kiihtymisvaiheessa. Suositukset ja rajoitukset ovat voimassa tämänhetkisen arvion mukaan 15.7. asti, mutta niitä muutetaan epidemiatilanteen mukaan tarvittaessa jo aiemmin.

Toivomme opiston tiloissa asioivien käyttävän maskia ja noudattavan hygieniasuosituksia, joista tiedotamme opiston ilmoitustauluilla.

Itä-Hämeen kansansivistystyön säätiö sr

Itä-Hämeen opisto on monipuolinen oppimiskeskus, jonka kampusalue sijaitsee Kaikulanmäellä Hartolassa. Kansalaisopiston toiminta ulottuu Hartolan lisäksi Pertunmaalle ja Sysmään. Opistomme ei ole uskonnollisesti tai poliittisesti sitoutunut, vaan olet meille tervetullut juuri omana itsenäsi.

Opistomme laaja tarjonta koostuu neljän oppilaitoksen – lukion, kansalaisopiston, kansanopiston ja musiikkikoulun – koulutustarjonnasta sekä tarjoaa laadukasta opetusta modernille opiskelijalle ja avaa väylän vaativampiin haasteisiin niin koulutuksessa kuin työelämässä. Lisäksi toimintamme mahdollistaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet Hartolassa ja lähialueilla.

Tutustu koulutustarjontaamme: