Minäkin opin laulamaan! -laulamisen lyhytkurssi

22.-23.4.2023

Laulaminen ei ole vaikeaa – jokainen voi oppia laulamaan ja käyttämään ääntä helposti ja vaivattomasti, ikä tai aloitustaso ei ole esteenä!

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa oman lauluäänen kehittämistä. Tule mukaan kahden päivän mittaiselle laulamisen lyhytkurssille, jossa harjoitellaan äänenkäytön tekniikkaa CVT-metodin avulla. Kurssi koostuu ryhmä- ja yksilöopetuksesta mestarikurssimuotoisesti kaikkien seuratessa opetusta.

Valitse kurssille tullessasi 1–2 omavalintaista kappaletta, joita haluat harjoitella yksilöopetusosuuksissa. Complete Vocal Technique (CVT) Tekniikka tarjoaa konkreettiset työkalut, joiden avulla pystyt kehittämään ääntäsi monipuolisesti ja löytämään oman soundisi ääntä rasittamatta. CVT sisältää monipuolisesti tietoa turvallisesta äänenkäytöstä, perustuen anatomisiin ja fysiologisiin faktoihin. Tekniikan avulla löydät ääneesi kestävyyttä, vahvuutta, volyymieroja, erilaisia soundeja sekä äänenvärejä. CVT sopii käytettäväksi kaikkiin musiikkityyleihin ja sen avulla voit konkreettisesti ja innostavasti kehittää äänenkäytön tekniikkaa ja löytää oman äänesi mahdollisuudet.

AIKA

22.-23.4.2023 klo 10-15

PAIKKA

Itä-Hämeen opisto, Kaikulantie 90, Hartola

OHJAAJA

Sini Spoof, laulupedagogi

KURSSIMAKSU

125 €

ILMOITTAUTUMINEN

Viim. 16.4.2023 kurssit@ihop.fi

Muutokset mahdollisia. Kurssin toteutuminen riippuu osallistujien määrästä.