PERUTTU: Akvarellikurssi

17.-21.8.2020

Kurssilla käydään läpi vesivärimaalauksen perusteita, muotoja ja annetaan erikoisvinkkejä. Opettaja näyttää kaikki tekniikat omakohtaisesti, korjaa ja ohjaa henkilökohtaisesti kurssilaisten työskentelyä. Käytännön työskentelyä vahvistavat myös teoriaosuudet.

AIKATAULU    

Kurssi alkaa maanantaina 17.8. klo 12.00 omakustanteisella lounaalla, opetus alkaa klo 13.00 ja kurssi päättyy perjantaina 21.8. klo 12.

KURSSIMAKSU

190 €

KOHDERYHMÄ

Kurssi sopii kaiken tasoisille maalareille, mutta ei aloittelijoille, koska akvarellimaalauksen perusteet pitäisi hallita.

OPETUSTUNTIMÄÄRÄ 35 tuntia.

OPETTAJA

Konstantin Sterkhov, joka on valmistunut Pietarin Kuvataideakatemiasta, osallistunut moniin venäläisiin ja ulkomaisiin näyttelyihin ja opettanut erilaisilla taidekursseilla sekä tehnyt graafista suunnittelua eri yrityksille. Hänen töitään on yksityiskokoelmissa Venäjällä, Saksassa, Suomessa, Italiassa, Hollannissa, Itävallassa, Kiinassa ja USA:ssa. Opetuskielinä ovat englanti, saksa, venäjä ja kuvallisesti suomi.

MAJOITUS JA RUOKAILUT

Majoitusvaraukset ja ruokatilaukset suoraan Linna-hotelliin p. 040 830 8053 tai myynti@linnahotelli.fi. Ilmoitathan myös erityisruokavaliosi.

  • H1-huone 204  €
  • H2-huone 164  € / hlö

Hotellimajoitushinta sisältää aamiaiset.

PERUUTUSEHDOT

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen  tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli  ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan kurssipäivänä, perimme osallistumismaksun koko naisuudessaan.

OTA MUKAAN

Vesivärit ilman valkoista väriä, siveltimiä (pehmeitä, paksuja ja ohuita, näädänkarvainen kärkisivellin ja yksi sivellin, jossa keskikokoiset karvat), muovinen paletti, leveäkaulainen vesipullo, -astia, peruslyijykynä tai lyijyä, pyyhekumi, valkoinen vahaliitu, akvarellipaperia, mieluimmin paksumpaa ja pintakäsiteltyä, maalarinteippiä paperin fikseeraamista/kiinnittämistä varten, taulu/lauta, jolle paperi kiinnitetään, paperipyyhkeitä sivelti mien pyyhkimistä/kuivaamista varten. Taiteilijan perustarvikkeisiin voi tutustua esim. http://www.tempera.fi/opas.pdf

Muutokset mahdollisia. Kurssin toteutuminen riippuu osallistujien määrästä.

LISÄTIETOA P. 040 565 5705 tai kurssit@ihop.fi