Naisten itsepuolustuskurssi

13.5.2023

Naisten itsepuolustuskurssi on tarkoitettu kaikille naisille ja yli 15-vuotiaille tytöille. Kurssilainen saa hyvin realistisen ymmärryksen, miten uhkaavat tilanteet kehittyvät ja oppii menetelmät, joilla pystyy puolustamaan itseään sekä toista ihmistä monin eri tavoin ja mahdollisimman tehokkaasti, mutta turvallisesti. Menetelmät auttavat selviytymään kaikenlaisista uhkaavista tilanteista ennaltaehkäisystä jälkihoitoon. 

Kurssi sisältää seitsemän tunnin mittaisen, erittäin kattavasti turvallisuustietotaitoa kehittävän valmennuspaketin, joka sisältää teorialuennon ja käytännön harjoitteluosion. Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa harjoittelutaustaa eikä ole fyysisesti erityisen vaativa. Voit tehdä harjoituksia kykysi mukaan.

AIKA

13.5.2023

PAIKKA

Itä-Hämeen opisto, Kaikulantie 90, 19600 Hartola

KOULUTTAJA

Eero Sjöblom

Eerolla kamppailulaji- ja itsepuolustustaustaa vuodesta 1996 alkaen. Turvallisuusalalla hän on työskennellyt vuodesta 2003 alkaen ja turvallisuusalan voimankäytönkouluttajana vuodesta 2010 alkaen.  Kouluttaja toimii myös tuomioistuimissa asiantuntijana väkivalta-, voimankäyttö- ja uhkatilanteisiin liittyvissä asioissa. 

KURSSIMAKSU

75 €

ILMOITTAUTUMINEN

Viim. 1.5.2023 kurssit@ihop.fi

Muutokset mahdollisia. Kurssin toteutuminen riippuu osallistujien määrästä.