Makkarantekokurssi

4.-5.6.2021

Erilaisten makkaroiden ja täyslihaleikkeleiden valmistusta omista tai opettajan raaka-aineista luonnonsuoleen.

Oma vaaka ja lihamylly mukaan (ei pakollista) sekä omat mausteet, sienet, kypsät ryynit, keitetyt perunat, juustot, millä vain haluat makkarasi maustaa. Ota mukaan myös omat eväät, kulhot, esiliina ja päähine sekä kertakäyttöhanskoja.

Mielikuvitus on rajana!

Opettajalta voit ostaa possun– ja naudanlihaa, maksu käytön mukaan.

AIKA                                             

La klo 9-16

Su klo 9-15

PAIKKA                                       

Linna-hotellin keittiö, Kaikulantie 86, Hartola

KURSSIMAKSU

95 €, sisältää opetuksen

OPETTAJA ja LISÄTIETOA

Jouko Toivonen, makkara-ammattilainen p. 0500 602 302

ILMOITTAUTUMINEN

Viim. 20.5.2022 kurssit@ihop.fi

Muutokset mahdollisia. Kurssin toteutuminen riippuu osallistujien määrästä.