Makkarantekokurssi

18.-19.12.2021

Erilaisten makkaroiden ja täyslihaleikkeleiden valmistusta omista tai opettajan raaka-aineista luonnonsuoleen.

Oma vaaka ja lihamylly mukaan, ei pakollista, omat mausteet, sienet, kypsät ryynit, keitetyt perunat, juustot, millä vain haluat makkarasi maustaa.

Mielikuvitus on rajana!

Ota mukaan myös omat kulhot, esiliina ja päähine sekä kertakäyttöhanskoja.

Voit ottaa omat eväät mukaan.

Opettajalta voit ostaa raaka-aineita, maksu käytön mukaan.

KURSSIMAKSU

120 €, sis. opetuksen

PAIKKA

Linna-hotellin keittiö, Kaikulantie 86, Hartola

OPETTAJA

Jouko Toivonen, makkara-ammattilainen

ILMOITTAUTUMINEN

Viim. 3.12.2021 sähköpostilla kurssit@ihop.fi

PERUUTUSEHDOT

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen  tehdyistä peruutuksista perimme 50 %  osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan kurssipäivänä, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Muutokset mahdollisia. Kurssin toteutuminen riippuu osallistujien määrästä.

LISÄÄ AIHEESTA P. 0500 602 302