Kirjoittamalla hyvää oloa: luovan kirjoittamisen kesäkurssi

19.-20.6.2021

Tervetuloa kirjoittamaan! Viikonloppukurssilla herätellään itsessämme olevia luovuuden ja mielikuvituksen voimavaroja. Voit olla jo kirjoittajan elämää viettävä tai vaikka kirjoittamisen ihanuuden etsijä. Tule sellaisena kuin olet, mitään taitoja et etukäteen tarvitse. Vain kirjoittamisen tahto ja kokeilun halu sekä kirjoitusvälineet riittävät mukaan.

KURSSISISÄLLÖT

Kurssilla kirjoitetaan paljon erilaisia harjoituksia, luetaan ja keskustellaan. Tutustutaan ainakin lyhytproosan ja runon keinoihin. Tehtävät harjoitukset edistävät kuitenkin kaikenlaista kirjoittamista. Toivomme, että kurssilta löytyy kirjoittamisen iloa, mielikuvituksen lentoa ja hyvää mieltä.

KURSSIMAKSU

95 €

AIKATAULU

La ja su klo 10-16. Yhteensä 12 oppituntia. Sisältää lounastauon kumpanakin päivänä.

KOULUTTAJA

Tiina Kokkoniemi FM, kirjallisuusterapiaohjaaja

“Olen innostunut kirjoittamisesta, mutta ajattelen, että se on hyvin yksinäistä puuhaa. Kirjoittajapiirit  ja -kurssit ovat hyviä kohtaamispaikkoja samanhenkisille. Minulle kirjoittaminen on ehtymätön lähde, jonka äärelle voi asettua aina. Siitä voi peilata itseä ja kysyä itseltä, mitä nyt kuuluu. Voi kokeilla sanomisen tapoja, voi heittäytyä rooleihin, joita ei muuten oikeassa elämässä ottaisi. Ja ryhmässä voi lukea tai kertoa omasta tekstistä sen, mitä haluaa. Tai olla lukematta. Kirjoittaminen, lukeminen,  kuunteleminen ja puhuminen ovat lahjoja itseltä ja itselle.”

MAJOITUS JA RUOKAILUT

Tiedustelut

Linna-hotelli, Kaikulantie 86, Hartola

P. 050 550 7753

myynti@linnamaalaishotelli.fi

PERUUTUSEHDOT

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen  tehdyistä peruutuksista perimme 50 %  osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan kurssipäivänä, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Muutokset mahdollisia. Kurssin toteutuminen riippuu osallistujien määrästä.

LISÄÄ AIHEESTA P. 040 565 5705 ja kurssit@ihop.fi