Kirjoita huoli pois -luovan kirjoittamisen viikonloppu

8.-9.10.2022

Kenelläpä ei olisi huoliajatuksia? Kurssilla tutkitaan kirjoittamalla, miten omia huolenaiheita saa sanallistettua. Miten kirjoittamalla voisi keventää mieltä?

Kohtaamme moninaisten luovan kirjoittamisen harjoitusten, lukunäytteiden ja keskustelujen äärellä, huumoria unohtamatta. Mukaan kurssilta saat vinkkejä oman kirjoittamisen jatkamiseen ja ehkäpä astetta kevyemmän mielen ja kynän.

Tule juuri sellaisena kuin olet. Mitään erityisiä kirjoitustaitoja sinulla ei tarvitse olla; vain innostus kirjoittaa riittää. Otathan mukaasi itsellesi sopivat kirjoitusvälineet. Kurssilla saa lukea syntyneitä tekstejä ääneen. Mitään ei kuitenkaan tarvitse lukea, vaan saat jakaa omista teksteistäsi juuri sen, mitä haluat, tai olla jakamatta.

AIKATAULU

La-su klo 10–15, yhteensä 10 oppituntia

KloOhjelma molempina päivinä
10–11.30Opetusta ja harjoituksia
11.30–12.30Lounastauko
12.30–15.00Opetus ja harjoitukset jatkuvat

Iltapäivällä kahvitauko sopivassa välissä.

PAIKKA

Itä-Hämeen opisto, Kaikulantie 90, Hartola

KURSSIMAKSU

80 €

OPETTAJA

Tiina Kokkoniemi, FM, kirjallisuusterapiaohjaaja, luovan kirjoittamisen opettaja

Tiina uskoo vahvasti kirjoittamisen hyvää tekevään ja luovuutta vahvistavaan vaikutukseen ja haluaa houkutella esiin meissä kaikissa elävää kirjoittajaa. Koska kirjoittaminen on yksinäistä puuhaa, Tiina pitää tapaamisista, joissa kirjoittajat voivat kohdata toisiaan, kirjoittaa ja keskustella yhdessä.

ILMOITTAUTUMINEN

Viim. 29.9.2022 sähköpostilla kurssit@ihop.fi

Muutokset mahdollisia. Kurssin toteutuminen riippuu osallistujien määrästä.