Cosplay-pukuompelu

24.-25.10. ja 14.-15.11.2020

Tarvitsetko apua suosikkihahmosi toteuttamiseen? Kurssilla valmistetaan opiskelijan omien tavoitteiden mukaisesti, joko rooliasun osa(t) tai asukokonaisuus. Toteutettavien hahmojen kautta tutustutaan yhdessä erilaisiin tapoihin valmistaa rooliasu luovasti.

Toteutus tapahtuu ensisijaisesti valmisvaatteita muokkaamalla ja yhdistelemällä. Lisäksi joitakin osia voidaan valmistaa alusta alkaen. Opiskelija saa ohjausta hahmonsa asun materiaali- ja tekniikkavalintoihin, kaavoitukseen ja ompeluun. Erikoisosien (panssarit, päähineet, kengät) valmistuksessa ja erilaisissa pintakäsittelymenetelmissä ohjataan käytettävät tilat ja työvälineet huomioiden, tekniikoita on mahdollista hyödyntää itsenäisesti toteutusviikonloppujen välissä kts. tarkempi aikataulu alla. Kurssilla edellytetään ompelukoneen perushallintaa.

KURSSIMAKSU

Varmistuu myöhemmin

AIKATAULU                    

La-su 24.-25.10.2020 klo 10-17

La-su 14.-15.11.2020 klo 10-17

OSALLISTUJAT            

Max 8

KOULUTTAJA                

Kurssin opettajalla, Johanna Ilmarisella on laaja kokemus erilaisten elokuva- ja teatteripukujen valmistuksesta ja muokkauksesta sekä erikoismateriaaleista  ja –tekniikoista. Hän ohjaa opiskelijoita harjoitustöiden toteutuksessa Aalto-yliopiston pukusuunnittelun työpajalla.

MAJOITUS JA RUOKAILUT

Omakustanteinen majoitus ja ruokailut tulee varata itse Linna-hotellista p. 040 830 8053 tai myynti@linnahotelli.fi. Ilmoitathan myös erityisruokavaliosi.

  • 1 HH 51 €
  • 2 HH 41 €/ hlö/ yö

Hotellimajoitushintaan kuuluu aamiainen.

OTA MUKAAN

Kuva toteutettavasta hahmosta tai sen osasta, tarvittavat materiaalit ja mahdollisesti jo olemassa olevat puvun osat. Ompelutarvikkeet mm. mittanauha, sakset, nuppi- ja hakaneuloja. Muistiinpanovälineet mm. lyijykynä, kumi, viivoitin ja teippiä. Opettaja neuvoo materiaalihankinnoissa ennakkotehtävän perusteella, opiskelija hankkii kaikki omaan asuunsa tarvittavat materiaalit itse.

PERUUTUSEHDOT       

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen  tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei  peruta ollenkaan tai se perutaan kurssipäivänä, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Muutokset mahdollisia. Kurssin toteutuminen riippuu osallistujien määrästä.

LISÄÄ AIHEESTA P. 040 565 5705 ja kurssit@ihop.fi