Argentiinalainen tango

18.–19.3.2023

Tervetuloa tutustumaan argentiinalaiseen tangoon! 

Argentiinalaisen tangon alkeistiiviskurssi vasta-alkajille ja jo hieman tanssineille. Kurssilla käydään läpi argentiinalaisen tangon keskeisiä elementtejä: musiikki, tanssiote ja kävely, sekä viemisen ja seuraamisen perusteet, tanssikulttuuria, tanssietikettiä ja opetellaan milongassa (argentiinalaisen tangon tanssit) selviytymisen periaatteet. Opetellaan myös tärkeimmät peruskuviot, joilla pääset heti tanssimaan! 

Ilmoittaudu parin tai ystävän kanssa!  

Voit valita viejän tai seuraajan roolin oman toiveesi mukaan. Voit ilmoittautua myös yksin jos olet valmis tutustumaan molempiin rooleihin. Tunneilla on vapaaehtoinen parinvaihto. 

Kurssille otetaan parillinen määrä osallistujia. 

Kurssin opettajat Carina Quiroga ja Arttu Artkoski ovat kokeneita opettajia, joiden mukana on helppo päästä sisälle tangon saloihin. 

Vaatetukseksi suosittelemme mukavaa asua, jossa on helppo liikkua. Jalkineiden tulee olla tanssi- tai muut sisäkäyttöön tarkoitetut jalkineet, joissa olisi hyvä olla hieman luistava pohja. Villasukillakin pärjää! Urheilukäyttöön tarkoitettu pitopohja ei sovi tanssimiseen, jossa on tarkoitus pivotoida eli tehdä käännöksiä jalan päällä. 

AIKA

18.–19.3.2023 lauantaina klo 12–17 ja sunnuntaina klo 11–16

PAIKKA

Itä-Hämeen opisto, Kaikulantie 90, Hartola

KURSSIMAKSU

245 €

OHJAAJAT

Carina Quiroga ja Arttu Artkoski

ILMOITAUTUMINEN

Viim. 5.3.2023 kurssit@ihop.fi

Muutokset mahdollisia. Kurssin toteutuminen riippuu osallistujien määrästä.